Om oss

NEW Productions AS ble stiftet i januar 2015 av Niels E. Wisth.

Etter å ha jobbet for Hewlett-Packard Norge i åtte år, hovedsaklig med internkommunikasjon, foto, design og film, ble tiden moden for å hoppe i det og etablere sitt eget byrå. Niels er en kreativ fyr med et bemerkelsesverdig bredt ferdighetsspekter og god kjennskap til IT-bransjen. Han er ikke redd for å by på seg selv, har blitt omtalt som Norges ukronede konge av omdømmepop, og har holdt foredrag både i offentlig sektor og på internasjonale intranettkonferanser.

Uansett om det er kolleger, kunder eller forretningspartnere du vil kommunisere med – NEW Productions hjelper deg gjøre det med senkede skuldre og glimt i øyet.

Kontakt Niels på new@newpro.no
eller via NEW Productions sitt sentralbordnummer: 24 02 21 12.Dette er oss

Det har blitt fler av oss siden Niels startet opp alene i 2015. Nå er det fire stykker med på laget!

Niels

Daglig Leder


Ragnhild

Illustratør


Inge

Prosjektleder


Tor

Streamingspesialist


Prince2


Vi bruker Prince2-metodikken til å styre de mer komplekse prosjektene våre. Prince2 har tungt fokus på forretningsresultater, som definert i prosjektbeskrivelsen. En Prince2 prosjektleveranse består av følgende 5 trinn:

1Starting & Initiating: Appoint project team. Decide overall approach of project. Prepare an outline business case with expected business outcome(s). Describe products the project will create.


2 Planning & Directing: Authorize project plan. Break project down in stages. Create exception guide based on products.


3 Stage Control: Detail project products. Members work on their assigned product. Members work autonomously within exception guidelines.

4 Stage Management: Ensure members have all resources required to complete products. Deliver planned products to expectations and within tolerance.

5 Closing: Prepare business outcomes report. Prepare project evaluation review. Identify follow-up actions.